BlackBerry rantautui Suomeen Verkkokauppa.comin avustuksella

Tekniikkaan erikoistunut nettikauppa Verkkokauppa.com on aloittanut BlackBerry Bold -älypuhelimen myymisen. RIM-yhtiön valmistamia BlackBerry-puhelimia ei ole käytännössä saanut tähän asti Suomessa ollenkaan, joten Verkkokauppa.com tekee siinä mielessä varsin mielenkiintoisen liikkeen.

Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja kertoi Tietokone-lehden toimitukselle, että yhtiö tuo puhelimet itse Euroopasta Suomeen. Tällä hetkellä toimitusaika Bold-mallin kohdalla on 2-4 viikkoa, joten puhelinta ei ainakaan vielä saa ihan parissa päivässä itselleen. Hintaa laitteelle kertyy Verkkokauppa.comissa 513.90 euroa.

Yhtiön tavoitteena on laajentaa BlackBerry-puhelinten valikoimaa tulevaisuudessa yhdestä mallista hieman useampaan. Verkkokauppa.comissa ei kuitenkaan uskota puhelimen saavuttavan Suomessa hurjaa menestystä, koska kyseessä on kuitenkin marginaalilaite. BlackBerry Bold -mallistahan ei esimerkiksi löydy suomen kieltä eikä näppäimistössä ole ääkkösiä.

BlackBerry Bold -malli on varustettu 480×320 resoluution tarjoavalla näytöllä, kahden megapikselin kameralla, yhden gigan sisäisellä muistilla, microSD-muistikorttipaikalla ja sisäänrakennetulla GPS-ominaisuudella. Puhelin on kooltaan 114 x 66 x 14 millimetriä ja se painaa 133 grammaa.

2 kommenttia

  1. Ei voi sanoa kuin VIHDOINKIN!
    Kiitos Verkkokauppa.com!

Kommentointi on suljettu!