Acer lähtee mukaan matkapuhelinmarkkinoille – Julkistus 16.2

Acer 16.2

Joulukuun alussa Taiwanilainen tietokonevalmistaja Acer kertoi lähtevänsä mukaan matkapuhelinmarkkinoille vuonna 2009. Nyt asiasta on saatu hieman tarkempaa tietoa, kun yhtiö on kertonut pitävänsä julkistustilaisuuden Espanjan Barcelonassa pidettävässä Mobile World Congress -tapahtumassa 16. helmikuuta. Tulossa on näillä näkymin ainakin yksi matkapuhelin.

Acer osti jokin aika sitten E-Ten Information Systems -yhtiön, joka tulee mitä ilmeisemmin valmistamaan Acerin tulevan älypuhelimen. E-Ten on tunnettu Glofiish-älypuhelimistaan, jotka pohjautuvat Windows Mobile -käyttöjärjestelmään. Acerin uutukaisen voitaneen siis olettaa pohjautuvan Windows Mobile -käyttöjärjestelmään, mutta varmuutta tästä ei ole.

Acerin tulevasta älypuhelimesta ei tällä hetkellä tiedetä varmuudella oikeastaan mitään. Onkin mielenkiintoista nähdä, mitä yhtiöllä on tarjolla. Toivon ainakin, että tulossa ei ole perus QWERTY-näppäimistöllä varustettua Windows-älypuhelinta, koska sellainen säväyttää tuskin enää ketään. Muut valmistajat, kuten Palm ovat nostaneet tasoa ja jos Acer haluaa yllättää, pitää sen pystyä oikeasta tarjoamaan jotain uutta.

Lähde: IntoMobile

1 kommentti

  1. Ovatkohan yhtä laadukkaita kuin muutki tuotteet 😉
    Ettei kävis nokialaiset hyvin pian, että laitteet pyytävät ottamaan yhteyttä huoltoon.

Kommentointi on suljettu!