Nokialta kolme uutta puhelinta: 2700 classic, 6303 classic ja 6700 classic

nokia_2700_classic-6303_classic-6700_classic

Nokia on tänään julkistanut kaikkiaan kolme uutta puhelinmallia, jotka ovat 2700 classic, 6303 classic ja 6700 classic. Yhtiö itse kehuu uusien mallien tarjoavan käytännöllisyyttä yhdistettynä ylelliseen muotoiluun. Niiden toiminnallisuus vastaa kiireisimmänkin arjen haasteisiin, ja käyttäjäkokemusta täydentävät silmää miellyttävä muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit.

Nokia 2700 classic

2700 classic on nyt julkaistuista malleista se edullisin, mutta siitä huolimatta sen kehutaan tarjoavan mukavan määrän ominaisuuksia. Siitä löytyy muun muassa muistikorttipaikka, musiikkisoitin ja kahden megapikselin kamera. Uutukaisen sanotaan myös sopivan nettiselaukseen ja yhtiössä arvellaankin 2700 classic -mallin tarjoavan monille kehitysmaissa asuville ensikosketuksen Internettiin.

”Käyttäjät voivat avata, tallentaa ja jakaa satoihin eri tiedostomuotoihin tallennettuja tiedostoja Nokia Share on Ovi -verkkoyhteisön ja muiden verkkopalvelujen välityksellä. Monipuolisten ominaisuuksiensa ja selkeän käyttöliittymänsä ansiosta Nokia 2700 classic sopii mainiosti myös nettiselaukseen, ja moni käyttäjä nyt myös kehittyvillä markkinoilla saaneekin sen välityksellä ensimmäiset kokemuksena Internetistä”, arvelee vastaava johtaja Søren Petersen Nokian Devices-yksiköstä.

Suomessa Nokia 2700 classic -puhelimen verollinen suositushinta on 95 euroa. Uutukainen tulee myyntiin toisella neljänneksellä.

Nokia 6303 classic

Nokia 6303 classic on suunnattu käyttäjille, jotka etsivät hinnaltaan päivitettyä seuraajaa suositulle Nokia 6300 -mallille. Uutukaisen ominaisuuksia ovat muun muassa 3,2 megapikselin kamera, jonka kuvat heräävät eloon suurella 2,2 tuuman näytöllä, sekä Nokia Kartat -sovellus valmiiksi asennettuna. Puhelimesta löytyy myös 3.5 mm:n kuulokeliitäntä, EDGE, muistikorttipaikka ja LED-kaksoissalama.

Suomessa 6303 classic -mallin verollinen suositushinta on 190 euroa.

Nokia 6700 classic

6700 classic on uutukaisista kallein ja parhaiten varusteltu. Yhtiön mukaan se jatkaa Nokia 6300 -puhelinmallin kunniakkaita perinteitä. ”Kun Nokia 6300 tuli markkinoille vuonna 2006, se nosti välittömästi matkapuhelinten muotoilulle ja materiaaleille asetettuja vaatimuksia. Se rikkoi aiemmat keskihintaisten puhelinten myyntiennätykset ja nousi yhdeksi kaikkien aikojen suosituimmista malleistamme”, sanoo Peterse.

Uutukaisen ominaisuuksia ovat muun muassa 2.2 tuuman näyttö, muistikorttipaikka, HSDPA, HSUPA ja A-GPS. Puhelimen löytyy myös viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-salama.

 Suomessa laitteen arvioitu verollinen suositushinta on 385 euroa sisältäen 30 päivän navigointilisenssin.

4 kommenttia

  1. Jaaha Nokia tekee motorolat ja luule etta asiakkaita kiinostaa parannettu vanha malli ! olis aika jo heitta se nokian 2 mies pihalle !

    1. Pikaisella vilkauksella en onnistunut löytämään yllä olevia malleja ainakaan verkkokaupoista… Ilmeisesti eivät ole vielä saatavilla.

  2. Nokia siis myy uutta romua. Että nyt tämäkin asia tuli vahvistettua.

Kommentointi on suljettu!