T-Mobile vahvistaa: Lisää G-sarjan puhelimia tänä vuonna

T-Mobile on odotusten mukaisesta vahvistanut tuovansa markkinoille tänä vuonna lisää Android-pohjaisia puhelimia. Neville Ray yhtiöstä sanoi, että Google-puhelimia nähdään lisää vuonna 2009 yhdessä HSPA-ominaisuudella varustettujen mallien ohella. Puhelimista kuullaan lisää tulevina viikkoina ja kuukausina.

Olemme jo muutamaan otteeseen huhunneet HTC tulevasta Sapphire-koodinimellä kulkevasta älypuhelimesta, jota on veikkailtu G1-mallin seuraajaksi. Sapphire on kosketusnäyttöpuhelin, josta ei löydy fyysistä QWERTY-näppäimistöä. Sen ominaisuuksista ei juurikaan tiedetä mitään, mutta 3.2 megapikselin kamera puhelimesta ainakin löytyy.

On hyvin mahdollista, että taiwanilainen HTC tulee julkaisemaan Sapphire-mallin Mobile World Congress -tapahtumassa, joka pidetään helmikuun puolessa välissä. Kyseinen malli on ainakin näillä näkymin tulossa myyntiin T-Mobile– ja Vodafone-operaattoreiden kautta, joten on todennäköistä, että tätäkään mallia ei vielä Suomessa nähdä. HTC on kuitenkin luvannut julkaista malleja, jotka ovat tulossa myyntiin ympäri maailmaa. Pohjoismaihin yhtiön on sanonut tuovansa Google-puhelimen kesällä.

Lähde: IntoMobile