Lisää Japanin hienouksia: Sony Ericsson Premier3 -musiikkipuhelin

Sony Ericsson Premier3

Uutisoimme muutama päivä sitten Japanin markkinoille suunnatusta Sony Ericsson S001 -kamerapuhelimesta, jonka ominaisuuksia näkisi mielellään myös Euroopassa myytävissä puhelinmalleissa. Kyseinen malli ei ole kuitenkaan ainut uutukainen Sony Ericssonilta Japanin matkapuhelinmarkkinoille. Yhtiöltä on nimittäin tulossa myös varsin näyttävän näköinen Walkman-musiikkipuhelin, joka tunnetaan nimellä Sony Ericsson Premier3. Uutukainen on myös varustettu mukavalla määrällä ominaisuuksia, kuten aiemmin uutisoitu S001-malli.

Kyseessä on yhtiön toinen puhelinmalli, josta löytyy erityinen Premium-musiikkisoitin, joka on suunniteltu nimenomaan Sony Ericssonin Japanin Walkman-malleja varten. Soittimesta löytyy Digital Sound Enhancement Engine -teknologia ja sen äänenlaatu on huippuluokkaa sekä kaiuttimien että kuulokkeiden kautta musiikkia kuunneltaessa.

Sony Ericsson Premier3 -mallin nimessä oleva numero 3 tulee mitä ilmeisemmin puhelimen kolmesta tyylistä, jotka viittaavat puhelimen eri käyttötarkoituksiin: Music StyleKeitai Style ja Theater Style. Music Style on käytössä, kun puhelimen läppä on suljettuna. Silloin musiikkisoitinta on mahdollista hallita puhelimen päällä olevan OLED-näytön kautta, joka haihtuu näkyvistä kun sitä ei käytetä. Keitai Style tarkoittaa tyyliä, jossa puhelimen läppä on avoinna. Theater Stylessä läppä on sen sijaan taitettuna sivulle, kuten yllä olevassa kuvassa.

Sony Ericsson Premier3

Uutukaisen ominaisuuksia ovat muun muassa kolmen megapikselin automaattitarkenteinen kamera LED-salama, Bluetooth, GPS, microSD-muistikorttipaikka ja infrapuna. Puhelimen näyttö on japanilaisten puhelinten tapaan aivan huippuluokkaa. Kokoa näytöltä löytyy kolme tuumaa ja se tarjoaa huikean 480×854 pikselin tarkkuuden.

Puhelimen heikkouksiin kuuluu 3.5 mm:n kuulokeliittimen puuttuminen. Se tosin löytyy mukana tulevasta lisävarusteesta, joka liitetään puhelimeen ja johon itse kuulokkeet voidaan liittää.

Puhelimesta tulee saataville kolme eri värivaihtoehtoa: kulta, pinkki ja musta.

Lähde: USEB & Gizmodo

1 kommentti

  1. Onko mitään tietoa koska puhelin on tulossa markkinoille ja millaisissa summissa sen hinta mahtaa pyöriä?

Kommentointi on suljettu!