Video: Mozilla Fennec -mobiiliselain

Mozilla Fennec -selaimen testiversion odotetaan saapuvan HTC Touch Pro -puhelimelle lähiaikoina. Viimeisimpien tietojen mukaan sen pitäisi tulla saatavilla helmikuun ensimmäisen viikon aikana. Kyseessä on suositun Firefox-nettiselaimen mobiiliversio, joka tulevaisuudessa tulee varmastikin olemaan kova tekijä mobiiliselainten markkinaosuuksista taisteltaessa.

Uudesta selaimesta on saatu tähän mennessä varsin vähän tietoa. Se on tietenkin ymmärrettävää, koska kehitys on vielä aika varhaisessa vaiheessa. Nyt nettiin on kuitenkin ilmestynyt yllä oleva video, jossa esitellään Fennec-selaimen Alpha-versiota. Videon avulla saa hieman käsitystä siitä, mitä Firefox-selaimen mobiiliversio tulee todellisuudessa tarjoamaan.

Videon perusteella näyttää siltä, että Fennec tulee tarjoamaan uutena ominaisuutena lisäosat, joita muista mobiiliselaimista ei löydy. Selaimeen on siis mahdollista saada uusia ominaisuuksia helposti lisäosia asentamalla ja tätä kautta muokata selain mieleisekseen.

1 kommentti

  1. onhan tuo fennecin kehitysversio ollut jo hyvänaikaa saatavilla nokian maemo-alustalle. itsekin olen sitä tabletissani kokeillut.

Kommentointi on suljettu!