Palm Pre kauppoihin USA:ssa jo maaliskuussa?

Palm on virallisesti ilmoittanut, että sen innovatiivinen Pre-älypuhelin on saapumassa Yhdysvalloissa kauppoihin tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Sen tarkempaa tietoa uutukaisen saatavuudesta yhtiö ei ole vielä suostunut antamaan. Nyt netissä leviää kuitenkin tieto, jonka mukaan Sprint-operaattori olisi aloittamassa Palm Pre -älypuhelimen myymisen maaliskuun puolessa välissä. Asiasta kertoo Boy Genius Report -nettisivusto, joka on saanut käsiinsä dokumentaation, josta selviää milloin vanhat mallit poistuvat myynnistä ja mitkä mallit astuvat niiden tilalle.

Palm Pre esiteltiin maailmalle noin kuukausi sitten. Samalla Palm esitteli täysin uuden WebOS-käyttöliittymän, joka tulee vauhdittamaan yhtiön tulevia puhelimia. Yhtiöllä on kovat paineet menestymiseen, koska Palm on viime vuosina ollut vaikeuksissa hieman vanhentuneen mallistonsa takia, joka ei ole pystynyt taistelemaan asiakkaista esimerkiksi Applen iPhonen kanssa.

Yhtiö on lupaillut uutukaista myös Euroopan markkinoille vielä tämän vuoden aikana. Nähtäväksi jää, saadaanko Pre myös tänä vuonna Suomeen.

Lähde: IntoMobile

1 kommentti

  1. Voi kun tulisi pikaisesti tännekin. Ehdottomasti haluaisin päästä hypistelemään. Jos tuntuu kädessä hyvältä ja on siedettävä hintataso, niin aika vakavasti pitää harkita ostoa.

Kommentointi on suljettu!