Windows Mobile -pohjainen Samsung C6625 vuoti verkkoon

Samsung C6625

Jälleen huhuja uudesta Samsungista! Tällä kertaa nettiin on vuotanut kuvia ja tekniset tiedot Samsung C6625 -älypuhelimesta, joka pohjautuu Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmään. Kyseessä on candybar-puhelin, josta löytyy QWERTY-näppäimistö. Ulkoisesti puhelimelle löytyykin paljon esikuvia, joista mainittakoon esimerkiksi Samsung BlackJack ja BlackBerry Bold.

Samsung C6625 -malli on ominaisuuksiensa osalta varsi näppärä peli, mutta kaikesta huolimatta sen hinta on saatu pysymään vähintäänkin kohtuullisella tasolla. Expansys-verkkokauppa on nimittäin jo aloittanut uutukaisen ennakkomyynnin noin 280 euron hintaan. On siis hyvin todennäköistä, että virallinen julkistus on erittäin lähellä.

Uutukaisen ominaisuuksia ovat siis HSDPA, A-GPS, FM-radio, stereo Bluetooth, kahden megapikselin kamera ja MicroSDHC-muistikorttipaikka. C6625-mallin näyttö on kooltaan 2.6 tuumaa ja se tarjoaa 320 x 240 pikselin tarkkuuden. Puhelin itse on kooltaan 113.6 x 63 x 11.6 millimetriä ja se painaa 107.7 grammaa.

C6625-mallin voisi näiden tietojen perusteella sanoa taistelevan aika lailla samoista asiakkaista kuin Nokia E63. Molempien mallien ulkomuoto noudattelee samoja linjoja ja ominaisuudetkin osuvat lähes yksi yhteen.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Tämä puhelin on itseasiassa variantti markkinoilla jo kauan olleesta puhelimesta. C6620 on ollut saatavilla Italiassa TIM:in ja MTV:n yhteistyönä kuluttajille. Ko. puhelin myynnyt erittäin hyvin. Itselläni on ollut se käytössä ja kyseessä on erittäin näppärä ja nopea ”mesepuhelin”, jonka QWERTY-näppiksellä emailit ja mesetys toimii hyvin. Myös näyttö on selkeä.

    http://www.tim.it/consumer/c365/i56407/o75837/prodotto.do

    Hinta on kilpailukykyinen ja luuri on hyvin näköinen.

Kommentointi on suljettu!