Jälleen lisätietoa Nokia E75:stä – Myyntiin jo maaliskuussa?

Nokia E75

Nokian tulevasta QWERTY-näppäimistöllä varustetusta Nokia E75 -mallista on viime viikkoina levinnyt nettiin tietoa kiihtyvällä tahdilla. Uutisoimme uutukaisesta viimeksi viime viikolla, jolloin E75:stä oli vuotanut nettiin jälleen uusi kuva ja tarkempaan tietoa puhelimen mitoista.

Nyt Nokian uutukaisesta on vuotanut verkkoon hieman virallisemman näköinen kuva, joka on mitä ilmeisemmin jo ihan oikea pressikuva. Samalla puhelimen ominaisuudet ovat varmistuneet ja hinnastakin on saatu tarkempaa tietoa Expansys-verkkokaupan ennakkomyynnin johdosta. Expansys myy Nokia E75 -mallia 389.99 punnalla, joka tekee tämän hetkisellä kurssilla noin 450 euroa.

Expansys-verkkokaupan tietoihin perustuen Nokia E75 mallin ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, Bluetooth, WiFi, A-GPS ja microSDHC-muistikorttipaikka. Uutukaisen näyttö on tarkkuudeltaan 320 x 240 pikseliä. E75-mallista löytyy myös 3.2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, LED-salama ja tuki QVGA-tasoisen videon nauhoittamiseen.

Expansys-verkkokauppa odottaa aloittavansa E75-mallin toimitukset jo 13. maaliskuuta, joten uutukaisen voidaan olettaa saapuvan myyntiin varsin nopealla aikataululla.