Lisää tietoa Samsung Acme i8910 -kosketusnäyttöpuhelimesta

Samsung acme i8910

Uutisoimme ensimmäisen kerran Samsung Acme i8910 -kosketusnäyttöpuhelimesta 5. helmikuuta. Silloin uutukaisesta levisi nettiin muutamia kuvia ja hieman tietoa sen ominaisuuksista. Nyt Samsung Acme i8910 -mallista on vuotanut nettiin lisää tietoa ja kuvia, jotka vahvistavat muun muassa sen, että puhelimessa pyörii Symbian S60 5th Edition -käyttöliittymä. Samainen käyttöliittymä löytyy Nokia 5800 XpressMusic– ja N97-malleista, joten kyseessä on kolmas julkaistu puhelin, joka on varustettu kosketusnäyttöpuhelimiin suunnitellulla Symbian S60 -versiolla.

Uutukaisen ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Puhelimesta löytyy nimittäin suuri kosketusnäyttö, WiFi, DNLA, GPS, DivX-tuki, HDMI-tuki ja 3.5 mm:n kuulokeliitäntä. Acme i8910 on myös varustettu huippuluokan kameralla, josta megapikseleitä löytyy kahdeksan ja jolla voi kuvata HD-tasoista videokuvaa.

Puhelimen ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on mahdollisuus kuvata puhelimen kameralla 720p-tasoista videokuvaa. Tietojen mukaan HD-tasoisen videon kuvaaminen kuluttaa kuitenkin virtaa siihen malliin, että akku kuluu tyhjäksi jopa 40 minuutissa. Voi toki olla, että virrankulutusta ei ole vielä optimoitu loppuun asti.

Samsung Acme i8910 -mallista ei ole edelleenkään mitään virallista tietoa saatavilla. Kyseessä on kuitenkin sen verran kovan luokan puhelin, että sen julkistuksen voisi kuvitella tapahtuvan MWC 2009 -tapahtumassa.

Lähde: UnwiredView