Nokia esittelee oman ohjelmistokaupan MWC 2009 -tapahtumassa?

Nokia ohjelmistokauppa

Nokian kerrotaan liittyvän Applen ja Googlen joukkoon Mobile World Congress 2009 -tapahtumassa, jossa yhtiön huhutaan julkaisevansa oman ohjelmistokaupan. Ensimmäisen matkapuhelimille tarkoitetun ohjelmistokaupan esitteli Apple, jonka App Store on noussut suureen suosioon. Sittemmin monet, kuten Google, ovat seuranneet Applen esimerkkiä julkaisemalla omia ohjelmistokauppojaan. Nyt joukkoon on huhun mukaan siis liittymässä myös maailman suurin matkapuhelinvalmistaja Nokia.

Symbian on tällä hetkellä maailman käytetyin mobiilikäyttöjärjestelmä, joten ohjelmistokaupalle löytyy varmasti käyttäjiä. Symbianin etuna on myös se, että sille on jo saatavilla hurja määrä ohjelmia, jotka tarvitsee vain kerätä yhteen. Ohjelmistokauppa olisi siis varmasti iloinen yllätys kaikille, joilta löytyy Nokian älypuhelin.

Nokian huhutusta ohjelmistokaupasta ei ole vielä saatavilla yksityiskohtia, mutta voisi kuvitella, että palvelu olisi ainakin alussa tulossa ainoastaan S60-puhelimille. Voin toki olla väärässäkin, mutta erittäin mielenkiinnolla odotan, mitä Nokialla on suunnitelmissa.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!