Virallista tietoa LG ARENA -kosketusnäyttöpuhelimesta

LG ARENA

LG:n tuleva ARENA-kosketusnäyttöpuhelin (LG KM900) vuoti nettiin viime viikolla. Nyt korealaisvalmistaja on julkaissut uuden lippulaivamallinsa virallisesti. Uutukaisen kehutaan olevan todellinen multimediapuhelin, josta löytyy innovatiivinen 3D S-Class -käyttöliittymä, jota LG tulee esittelemään yleisölle Barcelonassa pidettävässä Mobile World Congress 2009 -tapahtumassa.

Yhtiö kertoo kehitelleensä uuden käyttöliittymän tarkoituksenaan luoda hauska ja näyttävä tapa päästä käsiksi multimediasisältöön. Uudenlainen cube-ulkoasu tarjoaa muokattavat kotinäkymät ja nopean pääsyn esimerkiksi musiikkeihin, videoihin ja valokuviin.

LG:n uusi cube-ulkoasu tuo ainakin minulle mieleen Mac OS X -käyttöjärjestelmistä tutun kääntyvän kuution, joka esiintyy kun tietokoneella vaihdetaan käyttäjää. Mielenkiintoista nähdä videomateriaalia ARENA-puhelimen 3D S-Class -käyttöliittymästä.

LG ARENA -kosketusnäyttöpuhelimen ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, WiFi, A-GPS, FM-radio, mobiili-TV ja DivX-tuki. Puhelimen näyttö on kooltaan 3 tuumaa ja se tarjoaa 800 x 480 pikselin resoluution. Uutukaisen kamerasta löytyy viisi megapikseliä ja tuki DVD-laatuisen videon nauhoittamiseen.

Korealaisyhtiö tulee kertomaan lippulaivamallistaan lisää tietoa MWC 09 -tapahtumassa. Silloin selviää luultavasti myös se, milloin LG ARENA saapuu kauppojen hyllyille.

Lähde: UnwiredView