Sony Ericsson C903 – Tyylikäs viiden megapikselin kamerapuhelin

Sony Ericsson C903

Sony Ericsson on tänään esitellyt uuden Sony Ericsson C903 Cyber-shot -kamerapuhelimen, joka tulee täydentämään yhtiön keskihintaisten kamerapuhelinten mallistoa. Kyseessä on tyylikäs viiden megapikselin automaattitarkenteisella kameralla varustettu liukukansipuhelin, jonka avulla kuvaamisen kehutaan olevan ennen kokemattoman helppoa.

”Tyylikäs ja monipuolinen C903 Cyber-shot laajentaa Sony Ericssonin keskihintaisten puhelimien valikoimaa. C903 Cyber-shot on kamerapuhelin, jolla kuvien ottaminen on entistäkin ikimuistoisempaa”, kertoo Sony Ericssonin Suomen ja Viron myynnistä vastaava Jon Grundström

Pikseleiden ja automaattitarkennuksen lisäksi puhelimen kameran ominaisuuksia ovat 16x digitaalinen zoomi, Smile Shutter -hymyntunnistus, kasvojentunnistus ja kuvausvalo. Uutukainen on varustettu myös TV-lähtöliitännällä, joka mahdollistaa kuvien katselemisen televisiosta.

Sony Ericsson C903 -kamerapuhelimen muita ominaisuuksia ovat HSPA, A-GPS, Bluetooth ja FM-radio. Uutukaisen näyttö on kooltaan 2.4 tuumaa ja puhelimen mukana toimitetaan kolme kuukauden lisenssi Wayfinder Navigator -navigointiohjelmistosta.

Uutukainen saapuu myyntiin keväällä mustana, punaisena ja valkoisena.