Sony Ericsson esitteli C901-kamerapuhelimen

Sony Ericsson C901

Sony Ericsson esitteli tänään C903-mallin ohella myös toisen uuden Cyber-shot-kamerapuhelimen, jonka mallinimi on Sony Ericsson C901. Uutukainen on perinteinen candybar-puhelin, josta löytyy C903-mallin tavoin viiden megapikselin kamera ja Smile Shutter -hymyntunnistustekniikka, jonka ansiosta kuvissa on aina vain hymyileviä ihmisiä.

Uutukaisen kameran ominaisuuksiin kuuluvat automaattitarkennus, 16-kertainen digitaalinen zoomi, kasvojentunnistus ja punasilmäisyyden esto. Sony Ericsson C901 on myös varustettu ksenon-salamalla, joten pimeässäkin kuvaaminen pitäisi onnistua kohtuullisen hyvin.

”Sony Ericssonin Cyber-shot -kameratekniikka on korkealuokkaista ja haluamme tuoda sen yhä useamman ulottuville. C901 Cyber-shot -kamerapuhelimessa on ksenon-salama ja monipuoliset ominaisuudet, jotka innostavat kaikkia valokuvaamaan”, kertoo Sony Ericssonin Suomen ja Viron myynnistä vastaava Jon Grundström

Kameran lisäksi Sony Ericsson C901 -mallista löytyy 2.2 tuuman näyttö, HSPA, Memory Stick Micro -muistikorttipaikka, Bluetooth ja FM-radio. C903-malliin verrattaessa poissa on GPS, mutta tilalla on parempi salama. Kyseessä on siis enemmän kuvaamiseen keskittyvä malli.

Sony Ericsson C901 tulee myyntiin keväällä mustana, hopeisena ja oranssina.