Samsung julkaisi mielenkiintoisen S8300 Ultra Touch -kosketusnäyttöpuhelimen

Samsung S8300 Ultra Touch

Samsung on virallisesti julkaissut uuden S8300 Ultra Touch -kosketusnäyttöpuhelimen, jota korealaisvalmistaja tulee esittelemään yleisölle Barcelonassa ensi viikolla alkavassa Mobile World Congress 2009 -tapahtumassa. Uutukainen on erittäin mielenkiintoisen näköinen puhelin, joka yhdistää perinteisen liukukansipuhelimen ja suurella kosketusnäytöllä varustetun puhelimen samaan pakettiin.

Samsungin mukaan S8300 Ultra Touch on yhtiön muotoilusegmentin huippumalli ja yksi vuoden 2009 puhelinmalliston kärkinimistä. Yhtiön tavoitteena on jatkaa kosketusnäyttöpuhelinmalliston laajentamista tulevaisuudessa ja tarkoitus on saada markkinoille puhelimia, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin.

”Vahvistamme kosketusnäyttöpuhelintemme valikoimaa tarjoamalla enemmän vaihtoehtoja jokaiseen elämäntyyliin”, kertoo Samsungin matkapuhelimista maailmanlaajuisesti vastaava JK Shin.

Nyt julkaistun mallin ominaisuuksiin kuuluvat 2.8 tuuman OLED-näyttö, HSDPA, A-GPS, Bluetooth, FM-radio ja muistikorttipaikka. Uutukaisesta löytyy myös kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera, LED-salama ja tuki geotageille.

Uutukainen on myös varustettu hyvillä multimediaominaisuuksilla. Se tukee muun muassa DivX- ja XviD-tiedostoja ja sen musiikkisoittimesta löytyy DNSe-äänenparannusjärjestelmä.

S8300 Ultra Touch -mallista löytyy tuttu TouchWiz-käyttöliittymä, jota yhtiö on käyttänyt jo useissa kosketusnäyttöpuhelimissa.

Uutukaisesta tullaan siis kuulemaan lisää ensi viikolla alkavassa MWC-tapahtumassa. Puhelimen odotetaan saapuvan Pohjoismaiden markkinoille toukokuussa.

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu!