Sony Ericsson W395 – Keskisarjan musiikkipuhelin

Sony Ericsson W395

Sony Ericsson esitteli eilen kaikkiaan kolme uutta puhelinta, joista kahdesta, C901:stä ja C903:sta, kerroimme jo eilen. Kolmas eilen julkisuuteen tuotu puhelin oli Sony Ericsson W395 Walkman -musiikkipuhelin, joka sijoittuu ominaisuuksiltaan keskisarjaan.

Sony Ericsson W395 on liukukannellinen musiikkipuhelin, jolla yhtiö pyrkii tavoittelemaan nuorison suosiota. Puhelin tarjoaa tutun Walkman-soittimen, TrackID-ominaisuuden ja tuen PlayNow-palvelulle, josta käyttäjät voivat ladata monenlaista sisältöä puhelimeensa.

Uutukaisen muita ominaisuuksia ovat EDGE, kahden tuuman Crystal clear -näyttö, kahden megapikselin kamera, Bluetooth, FM-radio ja Memory Stick Micro -muistikorttipaikka.

Sony Ericsson W395 -musiikkipuhelimen mukana toimitetaan HPM-64-kuulokkeet ja yhden gigatavun M2-muistikortti. Puhelin on kooltaan 96 x 47 x 14.9 millimetriä ja se painaa 96 grammaa.

Uutukainen tulee myyntiin ensimmäisen neljänneksen aikana.