Verkkokauppa.com tuo markkinoille oman Nu:fone-matkapuhelinmerkin

Verkkokauppa.com Nu:fone

Elektroniikkaketju Verkkokauppa.com lähtee mukaan matkapuhelinmarkkinoille omalla Nu:fone-brädillään. Yhtiön puhelimet valmistetaan Kiinassa ja niiden myynti on tarkoitus aloittaa muutaman kuukauden sisällä. Asiasta kertoo Digitoday-nettisivusto.

Verkkokauppa.comin tarkoituksena ei ole lähteä haastamaan Nokiaa ja muita valmistajia kalliimman hintaluokan puhelimissa, vaan Nu:fone-puhelimet tähtäävät alle satasen hintaluokkaan. Puhelimet tulevat maksamaan 19-40 euroa, joten tulossa on todellisia peruspuhelimia, joista on mitä ilmeisemmin karsittu pois kaikkia turha ja ylimääräinen.

Oman brändin lanseeraaminen ei ole Verkkokauppa.comille täysin vieras toimintamalli. Yhtiö on nimittäin aiemmin myynyt digibokseja omalla brändillä. Ilmeisesti kokemukset ovat olleet hyviä ja yhtiössä halutaan nyt myös lähteä sen innoittamana kokeilemaan onnea matkapuhelimissa. Mielenkiintoista nähdä, miten käy. Suomessahan tunnetusti hallitsee Nokia, jolla on 90 prosentin osuus Suomen matkapuhelinmarkkinoista, joten kovin helppoa markkinoille ei ole tunkeutua.

Lähde: Digitoday

3 kommenttia

  1. Tilasin itselle kokeilun vuoksi nu:fone matkapuhelimen, ihan peruspuhelin todellakin ilman turhaa hömpötystä mutta en ymmärrä miksi tähän on laitettu mp3 soitin kun eihä tähän puhelimeen saa siirrettyä edes mistään musiikkia,ei ole bluethoottia eikä infrapunaa eikä mitää nii ihmettelen kovasti että miten tähän puhelimeen sitten saa omaa musiikkia?? ois kiva jos joku kertoisi… niin eikä onnistunu edes multimediaviestin vastaanottaminen kun silläkin yritin musaa siirtää toisesta puhelimesta,,,

    1. Tuliko mukana USB-johtoa, jolla puhelimen voisi liittää tietokoneeseen?

Kommentointi on suljettu!