Samsung Acme i8910 on Omnia HD

Samsung Omnia HD

Muutamaan otteeseen huhuissa pyörineen Samsung Acme i8910 -kosketusnäyttöpuhelimen virallinen mallinimi on viimeisimpien tietojen mukaan Samsung Omnia HD. Asiasta kertoo PhoneARENA, joka on bongannut suuren mainostaulun, jossa esiintyy uuden S8300 Ultra Touch -mallin lisäksi muun muassa Samsung Omnia HD, joka liikkui siis aiemmissa huhuissa nimellä Acme i8910.

Tämän hetkisten tietojen mukaan Omnia HD on Symbian S60 5th Edition -käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin. Samainen käyttöjärjestelmä löytyy Nokia 5800 XpressMusic– ja N97-malleista.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat ainakin WiFi, DNLA, GPS, DivX-tuki, HDMI-tuki ja 3.5 mm:n kuulokeliitäntä. Uutukaisen nimessä oleva HD-lyhenne viittaa mitä ilmeisemmin puhelimen mahdollisuuteen nauhoittaa 720p-tasoista videokuvaa.

Samsung Omnia HD:stä tullaan pian kuulemaan virallista informaatiota, sillä odotettu Mobile World Congress -tapahtuma lähtee käyntiin huomenna.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!