Sony Ericsson esitteli uudella Walkman-soittimella varustetun W995-musiikkipuhelimen

Sony Ericsson W995

Sony Ericsson esitteli tänään Walkman-sarjan uuden lippulaivan, jonka virallinen mallinimi on Sony Ericsson W995. Kyseessä on hyvin mielenkiintoinen puhelin, joka tarjoaa hyvien musiikkiominaisuuksien lisäksi muun muassa Cyber-shot-puhelimista tuttuja ominaisuuksia. Uutukainen on nimittäin ensimmäinen Walkman-sarjan puhelin, joka tarjoaa kahdeksan megapikselin automaattitarkenteisen kameran varustettuna salamavalolla. Sony Ericsson W995 on siis erittäin odotettu lisäys yhtiön musiikkipuhelinmallistoon ja se tarjoaa oikeasti jotain uutta, toisin kuin muutamat muut viime aikoina julkaistut Walkman-puhelimet.

Uutukaisessa on myös panostettu kameraohjelmistoon, josta löytyy myös aiemmin ainoastaan Cyber-shot-puhelimissa nähtyjä ominaisuuksia. Mukana ovat nimittäin muun muassa kuvanvakain ja kasvojentunnistustekniikka.

Yhtiö tarjoaa pitkästä aikaa myös jotain uutta musiikkipuolellakin. Sony Ericsson W995 on yhtiön ensimmäinen puhelin, joka on varustettu täysin uudella Walkman 4.0 -soittimella. Se tarjoaa aiemmasta versiosta tuttuja ominaisuuksia, kuten tuen albumien kuvitukselle, useita taajuuskorjaimia, Shake Control -ominaisuuden ja SensMe-tuen, jonka avulla kappaleita voi valita mielentilan mukaan. Soittimesta tullaan varmasti saamaan tarkempaa tietoa huomenna alkavassa MWC-tapahtumassa.

Sony Ericsson W995 black

Musiikkipuolella on tarjolla lisääkin iloisia yllätyksiä. Yhtiö on nimittäin vihdoin lisännyt puhelimeensa 3.5 mm:n kuulokeliitännän, jota useat käyttäjät ovat odottaneet. Uutukaiseen voi siis helposti liittää omat kuulokkeet ilman lisäpalikoita.

Uuden puhelimen ohella Sony Ericsson esitteli myös uuden Media Go -ohjelmiston, joka helpottaa musiikin ja videoiden lataamista puhelimeen. Yhtiön mukaan ohjelmiston ansiosta käyttäjän ei tarvitse enää huolehtia tiedostojen formaateista tai videoiden resoluutioista. Media Go mahdollistaa musiikkien ja videoiden järjestelyn, automaattisen synkronoinnin ja automaattisen tiedostojen muuntamisen oikeaan formaattiin. Ohjelmisto kuulostaa siis varsin hyvältä ja se tulee helpottamaan käyttäjien elämää huomattavasti.

Muita viihdepuolen ominaisuuksia ovat muun muassa sisäänrakennettu YouTube-ohjelma, jolla pääsee katselemaan palvelun videoita koko ruudun koossa suoraan puhelimella.

Musiikkiominaisuuksien ja laadukkaan kameran lisäksi Sony Ericssonin uusi Walkman-lippulaiva on varustettu myös useilla muilla ominaisuuksilla. Siitä löytyy nimittäin HSPA, WiFi, FM-radio, A-GPS ja Memory Stick Micro -muistikorttipaikka. Uutukaisen näyttö on kooltaan mukavat 2.6 tuumaa ja se tarjoaa 240 x 320 pikselin tarkkuuden.

Sony Ericsson W995

Sony Ericsson toimittaa W995-mallin mukana kahdeksan gigatavun M2-muistikortin ja laadukkaat HPM-88-kuulokkeet. Puhelin on kooltaan 97 x 49 x 15 millimetriä ja se painaa 113 grammaa.

Uutukaisen kerrotaan saapuvan markkinoille vuoden toisella neljänneksellä. Saataville tulee kolme värivaihtoehtoa: Cosmic Silver, Energetic Red ja Progressive Black.

2 kommenttia

  1. Sony on hoitanut kännyköissä todella esimerkillisesti äänenlaadun selvästi paremmassa kuosissa kuin Nokia. Tämä känny tuntuu olevan sitten uusi mittatikku mediakännykäksi.

    Käsittääkseni Apple on 3G iPhonessa tehnyt äänenlaatuun parannusta rautapäivityksessä, jota ei ole uutisoitu eli uusimmat iPhonet puskevat parempaa ääntä korvanappeihin kuin alkuerä.

    Ja iPhonenkin kanssa kannattaa käyttää Sonyn parempia korvanappeja, itse ainakin suosittelen.

  2. SonyEricsson W995-puhelin uutuus musiikkivideolla ! :

Kommentointi on suljettu!