Garmin-Asusin uudet puhelimet esittäytyvät videolla

Garmin-Asus on esitellyt tähän mennessä kaksi puhelinta, joka ovat nüvifone G60 ja nüvifone M20. Molemmissa uutukaisia keskitytään navigointiominaisuuksiin ja tähän mennessä saatujen tietojen mukaan kyseiset puhelimet tarjoavat paljon perinteisistä navigointilaitteista tuttuja ominaisuuksia, kuten ääniohjaavan navigoinnin. Nyt molemmista malleista on putkahtanut nettiin video, jossa esitellään hieman uutukaisten käyttöä ja ominaisuuksia.

Garmin Asus nüvifone G60 on rakennettu Linux-käyttöjärjestelmän päälle. Puhelimen ominaisuuksia ovat muun muassa HSDPA, WiFi, Bluetooth, kolmen megapikselin kamera, neljän gigatavun sisäinen muisti ja microSD-muistikorttipaikka. Uutukaisen näyttö on kooltaan 3.55 tuumaa ja se tarjoaa 272 x 480 pikselin resoluution.

Vastikään julkistettu Garmin-Asus nüvifone M20 on sen sijaan Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmään pohjautuva älypuhelin, joka on yhtiön mukaan paras Windows-pohjainen navigointipuhelin tähän mennessä. M20-mallin ominaisuuksia ovat  2.8 tuuman VGA-näyttö, WiFi, kolmen megapikselin automaattitarkenteinen kamera, kiihtyvyysanturi ja 528 megahertsin Qualcomm 7200A -prosessori. Puhelin on saatavilla 4 tai 8 gigatavun sisäisellä muistilla varustettuna.

1 kommentti

  1. Aika pieni resoluutio näytössä, mutta muuten ihan kiva.

Kommentointi on suljettu!