Sony Ericssonin tulevaisuus: Entertainment Unlimited

Sony Ericsson Entertainment Unlimited

Sony Ericsson on valottanut hieman tulevaisuuden suunnitelmiaan, joiden keskeisenä osana ovat sanat ”Entertainment Unlimited”, jotka kuvastavat yhtiön tavoitetta tuoda yhteen laitteeseen eri mallien hyvät ominaisuudet. Tarkoituksena on yhdistää yhteen puhelimeen Walkman-mallien musiikkiominaisuudet, Cyber-shot-puhelinten laadukas kamera ja paljon muita mielenkiintoisia ominaisuuksia.

Entertainment Unlimited käsittää kolme pääkohtaa, joista ensimmäinen on halu tarjota hyvät viihdeominaisuudet, jossa yhdistyvät hyvät musiikkiominaisuudet, laadukas kamera, pelit ja viestintäominaisuudet. Toisen pääkohdan ideana on integroida puhelin osaksi muita tämän päivän laitteita. Sony Ericsson haluaa puhelimen pelaavan yhteen TV:n, PC:n ja Hifi-laitteiden kanssa. Kolmas kohta koskee tiedostojen jakamista, jota halutaan helpottaa poistamalla turhat esteet.

Sony Ericsson julkisti eilen W995-mallin, joka onnistuu yhtiön mukaan yhdistämään Walkman- ja Cyber-shot-puhelimien hyvät ominaisuudet samaan pakettiin. Se on siis hyvä osoitus kehityksestä kohti Entertainment Unlimited -tavoitetta.