Virallinen esittelyvideo Palm Prestä: Meet Pre

Palm on julkaissut tulevasta Pre-älypuhelimesta noin parin minuutin mittaisen esittelyvideon, jossa esitellään muun muassa kalenterin toimintaa. Videon katsomalla saa hieman paremman käsityksen uutukaisen käyttöliittymästä, joka näyttää erittäin hyvälle.

Palm esitteli uuden Pre-älypuhelimen tammikuussa pidetyssä CES-tapahtumassa. Siitä lähtien puhelinta kohtaan on osoitettu suurta kiinnostusta. Eikä ihme, koska julkistettujen tietojen ja kuvien perusteella kyseessä on ensimmäinen kosketusnäyttöpuhelin, joka hyppää käyttöliittymän osalta jopa Applen suositun iPhonen edelle.

Uutukainen on saapumassa myyntiin viimeistään kesällä. Huhujen mukaan Palm Pre saattaisi löytyä kaupoista Yhdysvalloissa jo maaliskuussa, mutta yhtiö ei ole asiaa varmistanut.

Lähde: EngadgetMobile

1 kommentti

  1. Vaikuttaa tosi hyvälle! Käyttöliittymä vaikuttaa videon (muidenkin kuin tämän) perusteella tosi sujuvalle ja loogiselle. Tuo qwerty näppis on toisaalta vähän hassu (on tullut enemmän käytettyä sivusta liukuvia), mutta eiköhän sitäkin osaisi käyttää.

Kommentointi on suljettu!