HTC esitteli Touch Diamond2 -kosketusnäyttöpuhelimen

HTC Touch Diamond2

Taiwanilainen HTC on esitellyt Mobile World Congress -tapahtumassa Barcelonassa uuden HTC Touch Diamond2 -älypuhelimen. Kyseessä on nimensä mukaisesti Touch Diamond -mallin paranneltu versio, joka on tyyliltään edeltäjänsä kaltainen, mutta tarjoaa muun muassa suuremman näytön.

Uutukainen on varustettu HTC:n tunnetulla TouchFLO 3D -käyttöliittymällä, jonka yhtiö kertoo olevan nyt integroitu entistäkin tiiviimmin Windows Mobile 6.1:n räätälöityyn versioon. TouchFLO 3D tekee puhelimen käytöstä helpompaa, koska se tuo puhelimen aloitusnäytölle kaikkein tärkeimmän informaation mukaanlukien yhteystiedot, tekstiviestit, sähköpostit, valokuvat, musiikin ja sään. Osana parempaa Windows Mobile -integraatiota on kosketusherkkiä alueita laajennettu, joten laitteen käyttäminen sormin on entistä helpompaa.

HTC Touch Diamond2 -mallin ominaisuuksiin kuuluvat HSPA, GPS, WiFi, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera. Uutukaisen kosketusnäyttö on kooltaan 3.2 tuumaa ja sen tarkkuus on 480 x 800 pikseliä. Näyttö on siis kasvanut kokoa 0.4 tuumaa edeltäjään verrattuna. Puhelimen etupuolelta löytyy toinen kamera, joka on VGA-tasoa.

HTC Touch Diamond2 kädessä

Uutukaisen käyttöliittymän jouhevuudesta pitää huolen 528 megahertsin prosessori ja 512 MB:tä ROM- ja 288 MB:tä RAM -muistia.

Yhtiö kehuu Touch Diamond2 -mallin tarjoavan 50 prosenttia kestävämmän akun, kuin edeltäjänsä. Valmiusaikaa uutukaiselle luvataan parhaimmillaan jopa 500 tuntia (WCDMA), mutta GSM-verkossa puhelimen luvataan kestävän 360 tuntia.

HTC Touch Diamond2 on kooltaan 107.85 x 53.1 x 13.7 millimetriä ja se painaa 117.5 grammaa.

HTC kertoo tuovansa Touch Diamond2 -mallin myyntiin tärkeimmille Euroopan ja Aasian markkinoille tämän vuoden toisen neljänneksen alkupuolella.

2 kommenttia

  1. Tapasin eilen illalla pikaisesti Barcelonassa kutsuilla HTC:n toimitusjohtajan Peter Choun, joka esitteli mm. Diamond2:sta ja Pro2:sta. Peter sanoi, että mallit tulevat olemaan päivitettävissä ilmaiseksi Windows Mobile 6.5:een. Sain häneltä lainaksi Diamond2:n, jossa WM6.5 pyöri todella pehmeästi ja nyt myös WM-softat olivat helposti käytettävissä ilman tikkua. Myös uusi Internet Explorer on todella toimiva paketti. Puhelimen saa synkronoitua ja backupattua nettiin My Phone -palvelulla.

    Peter lähetti henkilökohtaisia terveisiä kaikille suomalaisille HTC:n käyttäjille, jotka ovat olleet mukana auttamassa yritystä menestymään kehittyneiden älypuhelimien markkiniolla. Kerroin myös Touch HD:n saamasta hyvästä vastaanotosta Suomessa. Peter lupasi pian uusia julkistuksia WM6.5:een liittyen ja tiivistä yhteistyötä Microsoftin kanssa.

    VESKU

  2. Mielenkiintoista tietoa Vesku 🙂 Hyvä, että WM-puhelimienkin käyttö onnistuu vihdoin ilman tikkua uudella versiolla…

Kommentointi on suljettu!