Samsung Beat DJ – tyylikäs musiikkipuhelin kosketusnäytöllä

Samsung Beat DJ

Omnia HD -mediapuhelimen lisäksi Samsung julkaisi MWC:ssä myös toisen erittäin mielenkiintoisen puhelimen, joka kuuluu yhtiön täysin uuteen Beat Edition -mallistoon. Uuden malliston keskeisinä ajatuksina ovat tyylikkyys ja hyvät musiikkiominaisuudet. Korealaisvalmistaja luonnehtiikin Beat Editionia design-musiikkipuhelinten mallistoksi.

Samsung julkisti uuteen mallistoon Beat DJ– ja Beat Disc -puhelimet, joista ainoastaan yllä olevassa kuvassa esiintyvä Beat DJ tulee markkinoille Pohjoismaissa. Molemmissa malleissa on panostettu muotoiluun ja musiikkiominaisuuksiin. Molemmat mallit on myös varustettu Bang & Olufsenin ääniteknologialla ja uudella käyttöliittymällä, jonka musiikkivalikoissa näkyy vaikutteita jukeboksien visuaalisesta ilmeestä. 

Uutukaisen musiikkiominaisuuksiin kuuluvat DNSe 2.0 -äänenparannuspiiri, Bang & Olufsen ICEpower -vahvistin sekä virtuaalinen 5.1 ääni. Musiikin kuuntelu onnistuu helposti omilla kuulokkeilla, koska puhelin on varustettu 3.5 mm:n kuulokeliitännällä. Puhelimesta löytyy myös tuki Bluetooth-stereokuulokkeille, joten musiikin kuuntelu langattomasti on myös mahdollista.

Musiikkiominaisuuksien lisäksi Samsung Beat DJ -puhelimesta löytyy HSDPA, Bluetooth, GPS, microSD-muistikorttipaikka ja kolmen megapikselin automaattitarkenteinen kamera. Uutukaisen 2.8 tuuman kosketusnäyttö on toteutettu OLED-tekniikalla ja se on tarkkuudeltaan 400 x 240 pikseliä.

Samsung Beat DJ -musiikkipuhelin on kooltaan 112 x 51 x 14 millimetriä.

Puhelin saapuu markkinoille Pohjoismaissa toukokuussa.

3 kommenttia

    1. Hinnasta ei näytä olevan tällä hetkellä vielä oikein minkäänlaista arviota.. Eiköhän siitä kuitenkin piakkoin jotain vihiä saada, jos puhelin on todella markkinoille toukokuussa tulossa.

Kommentointi on suljettu!