Ilmaiset Skype-puhelut saapuvat Nokian puhelimiin

Nokia N97

Maailman suurin matkapuhelinvalmistaja Nokia ja ilmaisia nettipuheluita tarjoava Skype ovat ilmoittaneet MWC:ssä alkavasta yhteistyöstä, jonka tuloksena ilmaiset Skype-puhelut saapuvat osaan Nokian matkapuhelinmallistoa. Tulevaisuudessa Skype tullaan integroimaan tiiviisti Nokian puhelimiin alkaen Nseries-mallistosta. N97-lippulaivamalli on ensimmäinen puhelin, josta Skype tulee löytymään.

Lehdistötiedotteessa kerrotaan, että Nokia N97 -mallissa Skype on integroitu osaksi puhelimen osoitekirjaa. Sen ansiosta käyttäjä näkee suoraan yhteystietoja selatessaan, ketkä tuttavista ovat online-tilassa ja voi näin ollen tehdä puhelun ilmaiseksi Skype-palvelua käyttäen. Mielenkiintoista nähdä, miten operaattorit suhtautuvat näin tiiviiseen integrointiin.

Skype-puhelujen tekeminen onnistuu sekä 3G- että WLAN-yhteyden kautta, joten palvelua voi käyttää edullisesti missä ja milloin vain ottamalla operaattorilta edullisen datapaketin.

1 kommentti

  1. Terve!
    Kiitollinen vastaukseta jos voit auttaa ilmaisten skype puhelujen aloituksen Nokian 71 puhelimella. Minulla on niitä kaksi. Olen avannut tilit ja pääsen verkkoon mutta pyytää lataamaan skypen creditiä mutta pitäisi toimia ilmaiseksi mutta miten.

Kommentointi on suljettu!