LG esitteli läpinäkyvällä näppäimistöllä varustetun GD900-puhelimen

LG GD900

LG paljasti Mobile World Congress -tapahtumassa mielenkiintoisen puhelimen, jonka kaikkia yksityiskohtia yhtiö ei vielä suostunut kertomaan. Kyseessä on LG GD900 -malli, joka on yhtiön mainostuksen mukaan maailman ensimmäinen läpinäkyvä puhelin. Uutukainen ei toki ole kokonaan läpinäkyvä, sillä ainoastaan sen näppäimistö on läpikuultava. Joka tapauksessa kyseessä on erittäin mielenkiintoisen näköinen puhelin, joka tuo mukanaan jotain uutta matkapuhelinten designiin.

Läpinäkyvyyden lisäksi mukana on muitakin katseenvangitsijoita. Näppäimistön liukuessa esiin sen reunat ja numerot hehkuvat tyylikkäästi.

LG ei kertonut lehdistötiedotteessaan mitään tulevan tyylipuhelimen ominaisuuksista. Yhtiö aikoo kuitenkin paljastaa uutukaisesta lisää yksityiskohtia viimeistään toisella vuosineljänneksellä.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!