LG ilmoitti: Suurin osa tulevista älypuhelimista Windows Mobile -pohjaisia

LG Windows Mobile

Matkapuhelinvalmistaja LG on kertonut, että suurin osa yhtiön tulevista älypuhelimista ovat Windows Mobile -käyttöjärjestelmään perustuvia. LG on ollut matkapuhelinmarkkinoilla vahvassa nousussa ja yhtiö onnistuikin vastikään nappaamaan kolmanneksi suurimman valmistajan tittelin itselleen, joten kyseessä on ehdottomasti hyvä diili Microsoftin kannalta.

LG ei ole vielä paljastanut tietoa tulevista puhelimista, mutta yhtiö heitti ilmaan kuitenkin lupauksen 50 uudesta Windows Mobile -puhelimesta vuoteen 2012 mennessä. Tulossa on siis paljon puhelimia ja varmastikin useisiin eri hintaluokkiin.

Lähde: EngadgetMobile

2 kommenttia

  1. Saas nähdä miten rahat riittää, tappiolla on hyvä myydä tavaraa ja kaapata markkinaosuuksia, mutta joku päivä saattaa tökätä. Windows Mobilesta ei kyllä ole pelastajaksi, sen verran sitä on keritty kokeilemaan.

  2. LG:n ja Microsoftin johtajien kommentti MWC:ssä oli se, että LG valmistaa Windows-puhelimia myös edullisempaan kategoriaan, jossa nyt on ns. feature puhelimia. Tämän lisäksi tulee lippulaivamalleja.

    No seuraavien kuukausien aikana tullaan näkemään mitä tämä tarkoittaa käytännössä.

    VESKU

Kommentointi on suljettu!