Projektoripuhelin on täällä: Samsung I7410

Samsung I7410 projektoripuhelin

Mobile World Congress -messut on saatu jo päätökseen, mutta tässä tulee vielä ainakin yksi uutukainen, joka julkistettiin Barcelonassa pidetyssä tapahtumassa. Kyseessä on Samsung I7410 -multimediapuhelin, josta erikoisen tekee sen projektoriominaisuus. Uutukaisessa on nimittäin sisäänrakennettu projektori, jonka avulla esimerkiksi elokuvan katselu onnistuu helposti heijastamalla se seinälle. Yhtiö mainostaa puhelimen olevan omiaan myös esitelmäkäytössä, koska presentaatio voidaan projisoida seinälle suoraan matkapuhelimesta, jolloin esimerkiksi johtojen kanssa ei tarvitse taistella.

Uutukaisen projektoriominaisuus on toteutettu Texas Instruments -yhtiön DLP Pico -piirisarjaa käyttäen. Samsung kertoo, että puhelimen projektorilla on mahdollista tuottaa jopa 50 tuuman kuvakoko. Voisi kuitenkin kuvitella, että maksimaalista kuvakokoa voidaan hyödyntää ainoastaan hyvin pimeässä ja laadukasta kangasta käyttäen. Mielenkiintoista nähdä, minkälaista kuvakokoa voidaan käyttää normaaleissa olosuhteissa.

Uutukainen saapuu myyntiin Koreassa mallinimellä W7900 ja Eurooppaan nimellä Samsung I7410.

Samsung I7410 -mallin muita ominaisuuksia ovat 3.2 tuuman kosketusnäyttö, 3G, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera salamalla varustettuna. Uutukaisella on kokoa 111.7 x 56.7 x 17.2 millimetriä.

Samsungin projektoripuhelimen pitäisi saapua Euroopan markkinoille lähikuukausina.

Lähde: GSM Arena & SlashPhone

6 kommenttia

 1. Millon tää tulee myyntiin tuleeko myös Suomeen?

  1. En ole täysin varma. Samsung kyllä kertoi I7410-mallista suomenkielisessä lehdistötiedotteessa, joten siitä päätelle sen voisi kuvitella tulevan myös Suomeen. Tiedotteessa ei kuitenkaan sanottu suoraan, että puhelin tulee Suomeenkin.

   Voisin oikeastaan laittaa asiasta viestiä Samsungille ja informoida siitä myöhemmin tänne 🙂

  2. Ohoh! Samsungilla vastataan viesteihin lauantainakin! Vastaus oli, että puhelin ei ole näillä näkymin tulossa myyntiin Pohjoismaissa. Pieni mahdollisuus uutukaisen saapumiselle Suomeen vielä kuitenkin on. Yhtiö ei ole nimittäin kyseistä vaihtoehtoa sulkenut täysin pois. Tällä hetkellä I7410 ei ole kuitenkaan saapumassa Suomeen. Harmi.

   1. Harmi tosiaan… just tossa muutama viikko sitten menin rikkomaan nokian 5200 ja nyt yritetään pärjätä vanhalla 6210 joka tosiaan on aivan perseestä… tää samsunki ois ollu iha passeli uudeksi kännyksi :/

 2. Mahtaisko sitä saada jonkin verkkokaupan kautta tilattua? sekä suomen kielisenä…

 3. mitä musta 6210 on yhtä hyvä ehkä jopa parempiki

Kommentointi on suljettu!