Nokia N86 8MP kauppoihin heinäkuun lopulla?

Nokia N86 8MP

Expansys-verkkokauppa on jo aloittanut Nokian tulevan N86 8MP -kamerapuhelimen ennakkomyynnin. Expansys myy uutukaista 654.99 euron hinnalla ja arvio puhelimen toimitusten alkavan heinäkuun 22. päivän tietämillä. Puhelimen hinta kuulostaa varsin suolaiselta, koska Nokia itse arvioi N86 8MP -mallin hinnaksi 375 euroa ennen veroja ja muita lisiä.

Nokia N86 8MP on yhtiön ensimmäinen kahdeksan megapikselin kamerapuhelin. Yhtiö kehuu sen vastaavan erillisen digikameran suorituskykyä ja toimivan erinomaisesti hämärissä ja erityisen kirkkaissa olosuhteissa.

Laadukkaan kameran lisäksi puhelimesta löytyy muun muassa 2.6 tuuman naarmunkestävä OLED-näyttö, HSDPA, A-GPS, WLAN ja 3.5 mm:n kuulokeliitäntä.

8 kommenttia

 1. Olisi jo Nokian aika laittaa lappuluukulle, kun ei tunnu sujuvan mikään. Ei johto, suunnittelu eikä markkinointi! Mahtuisi markkinoille jotain oikeasti hyviä puhelimia! Varsinkin Suomessa monet ostaa Nokiaa ihan vaan nimen takia.

 2. ”Olisi jo Nokian aika laittaa lappuluukulle, kun ei tunnu sujuvan mikään.” Nokiahan kasvatti markkinaosuuttaan Q4 2008. Melkein ainoa kännykkävalmistaja joka tekee plusmerkkistä tulosta. Eiköhän tuossa ala kohta muut laittamaan lappualuukulle (moto/SE) joilla menee jo muutenkin huonosti (tekevät enemmän tai vähemmän tappiota joka neljänneksellä).

  ”..hinnaksi 375 euroa ennen veroja ja muita lisiä.”
  Olisikohan nämä lisät ja verot niitä jotka nostavat sen hinnan tuonne 650 euroon (ottavat varmaan nopeilta vielä jonkun verran ylimääräistä? Varmaan sen kauppiaankin pitää ottaa siitä jotain välistä että leivässä pysyy.

 3. Nokia Online kaupan mukaan N97 tulee markkinoille kesä-heinäkuussa, joten lievää päällekäisyyttä havaittavissa. Tosi järkevää olla markkinoilla kahta lippulaivaa yhtäaikaa.

  ”Eiköhän tuossa ala kohta muut laittamaan lappualuukulle”

  Tarkoitinkin sitä, että kun eivät kerta osaa, niin kannattaisi laittaa ihan vapaaehtoisesti lappu luukulle. Myyntiähän taitaa eniten olla Suomessa ja kehittyvillä markkinoilla. Jos suomalaiset uskaltaisivat ostaa jotain muuta kuin tuttua ja ”turvallista” Nokiaa, tulisi täälläkin vähän kilpailua ja ihmiset saisivat vihdoinkin kunnollisia kännyköitä. Ei tarvitsisi enää kärsiä Nokian luurien takia.

 4. Jos Nokia on sun mielestä kärsimystä, et ilmeisesti ole kokeillut niitä korealaisia.

 5. Olen kokeillut korealaisia ja ne nyt ainakin toimii! Nykyinen känny on Nokian 5800 ja miellyttävyydestä ei voi puhua. Kohta on viettänyt enemmän aikaa huollossa kuin minulla itselläni. Valitettava tosiasia on se, että Nokia ei nykyään enää tarkoita laatua, niin kuin ehkä ennen. Nokia ei missään nimessä tarkoita myöskään käytettävyyttä tai innovatiivisuutta.

  Vai onko jonkun mielestä muka järkevää tuoda kauppoihin yhtä aikaa kaksi lippulaiva mallia? Joista toinen vieläpä on tuommoinen tusinakapula, jossa ei ole käytännössä mitään eroa aikaisempiin malleihin.

 6. Tietysti. Nokialandiassa tämäkin keskustelu on ihan turha, koska Nokia on yksinkertaisesti jumala. Jos joku haluaa kännykältään muuta kuin arvoisa jumala suostuu tarjoamaa, on yksinkertaisesti vain tyhmä.

  Not!

 7. Ei tuo n86 oo kuin kameran osalta lippulaiva. Eikä muuten korealaiset tai SEkään tarkoita käytettävyyttä. Jos pitäis ottaa jokin muu kuin Nokia niin ottaisin iPhonen tai Palm Pren.

 8. kuka muu valmistaja tuo vuonna 2009 markkinoille lippulaivansa, joka on melkein 2 cm paksu ja 2.6″ näytöllä. ei kukaan muu kuin noikia… aivan pe:stä. kameran pitäisi olla huippu ja kuvia katsellaan 2.6″ näytöltä… joku mättää ja pahasti.

  taitaa nokian herrojen aika kulua omien optioiden suunnittelussa kun samat mokat toistuu vuosi vuodelta.

  – nokia myöhastyi simpukkapuhelimissa pari vuotta
  – nokia myöhastyi ohuiden puhelimien valmistuksessa pari kolme vuotta. nokia valmisti halkoja kun muut alle 10 mm:siä.
  – nokia ilmoitti, ettei kosketusnäytöllä ole tulevaisuutta ja jatkoi halkojen valmistusta…taas pari vuotta myöhässä.
  – nokia valmistaa 2,6″ lippulaivoja kun muut yli 4″ lippulaivoja huippuominaisuuksilla ja tarkkuuksilla.

  >>> nokia on todella kuin 500 kg gorilla huoneessa. ei kuuntele ketään eikä mitään. todennäköisesti suunnittelu on jossain intiassa tai vastaavassa paikassa.

  suurimmat syylliset löytyy kuitenkin muutamasta nokian suomalaisesta johtajasta, jotka saava toistaa samoja virheitä vuodeta toiseen. parille johtajalle suomessa kenkää ja tilalle nuoria innovatiivisia näkijöitä, joiden aika ei mene omien etujen ajamiseen ja varmistamiseen.

  Ollilan pitkä ansiokas työ menee hukkaan nykyisessä huonosti johdetussa nokiassa. jos Ollila palaisi käytännön johtoon, se voisi pelastaa entisen suunnannäyttäjän, nokian kokemasta samaa kohtaloa kuin motorola.

  t. osakkenomistaja

Kommentointi on suljettu!