Vertulta Constellation Pure -luksuspuhelinmallisto

Vertu Constellation Pure

Nokian omistuksessa oleva luksuspuhelinten valmistaja Vertu on tuomassa markkinoille jälleen uuden malliston. Tällä kertaa kyseessä on Vertu Constellation Pure -mallisto, joka käsittää kaikkiaan neljä eri puhelinta tai oikeastaan neljä eri värivaihtoehtoa: Pure White, Pure Black, Pure Silver ja Pure Chocolate. Jokaista mallia tullaan valmistamaan ainoastaan 2500 kappaletta.

Ulkoisesti uuden malliston puhelimet ovat tuttua Vertua, mutta käytettyjen materiaalien osalta tarjolla on kuitenkin jotain uutta. Malliston puhelinten näppäimistö ja kuulokeosa on nimittäin valmistettu keraamista, jonka lisäksi muita käytettyjä materiaaleja ovat teräs ja nahka.

Vertu Constellation Pure -malliston puhelinten ominaisuuksia ei ole vielä paljastettu, mutta mitä ilmeisemmin tarjolla ei ole mitään ihmeellisyyksiä. Luultavasti ominaisuusluetteloon kuuluvat ainakin nelitaajuustoiminto, MMS-viestit ja Bluetooth.

Tietojen mukaan malliston musta ja valkoinen versio tulevat myyntiin maaliskuun alussa 6800 euron hintaan. Kahta muuta väriversiota joudutaan odottelemaan syyskuuhun.

Lähde: UnwiredView