Samsungilta tulossa edullinen kosketusnäyttöpuhelin: S5600

Samsung S5600

Samsung kuuluu tällä hetkellä ehdottomasti niiden valmistajien joukkoon, jotka uskovat kosketusnäyttöpuhelinten vetovoimaan tulevaisuudessa. Yhtiö vahvisti kosketusnäyttöpuhelinten valikoimaansa MWC-tapahtumassa useilla uusilla malleilla, joista mainittakoon esimerkiksi Omnia HD -multimediapuhelin, Beat DJ -musiikkipuhelin ja S8300 -liukukansipuhelin. Kaikki poikkeavat käyttötarkoitukseltaan toisistaan hyvin paljon, joten korealaisvalmistaja panostaa kosketusnäyttöpuhelimiin todenteolla.

Yhtiö esitteli Mobile World Congress -tapahtumassa yllä mainittujen mallien lisäksi myös hieman varjoon jäänyttä S5600-puhelinta, joka sijoittuu tämän hetkisten tietojen mukaan kosketusnäyttöpuhelinten edulliseen päähän.

Samsung S5600 -kosketusnäyttöpuhelimesta ei vielä tiedetä paljoakaan, mutta kuvien perusteella voidaan päätellä ainakin, että uutukainen on varustettu TouchWiz UI -käyttöliittymällä. Tietojen mukaan puhelimessa pyörii Samsungin oma käyttöjärjestelmä, eikä esimerkiksi Windows Mobile.

Puhelin tulee kilpailemaan asiakkaista muun muassa LG KP500 -mallin kanssa, joka on myös edullisemman hintaluokan kosketusnäyttöpuhelin.

Uutukaisesta tullaan varmastikin saamaan lisää tietoa lähiaikoina, koska sen ominaisuudet ja myyntiintuloajankohta ovat vielä pimennossa.

Lähde: UnwiredView