Nokia Beta Labsilta mielenkiintoinen tekstin suurentamiseen tarkoitettu ohjelma

Nokia Beta Labs on julkaissut mielenkiintoisen Nokia Magnifier -ohjelman, jonka ideana on helpottaa erityisesti pienen tekstin lukemista. Kyseessä on siis ihan joka päiväistä elämää helpottava sovellus. Nokia Magnifier -ohjelma käyttää hyväkseen puhelimen kameraa ja siinä itsessään on sisäänrakennettu vakausominaisuus, joka vähentää kädestä johtuvan tärinän aiheuttamaa häiriötä.

Nokia Magnifier ohjelman pitäisi toimia kaikissa Symbian S60 3rd Edition -alustan puhelimissa, joista löytyy automaattitarkenteinen kamera. Ohjelma on kuitenkin testattu toimivaksi ainoastaan N95-, E90– ja N82-malleilla ja käyttäjien raporttien mukaan sovellus ei toimi ollenkaan E71-, N85– ja N96-malleissa, vaikka niistä löytyy S60 3rd Edition -käyttöliittymä.