Nokia N97 myyntiin kesäkuun lopussa yli 800 euron hintalapulla?

Nokia N97 -lippulaivamallin voidaan odottaa saapuvan kauppoihin kesäkuun lopulla, jos on uskominen Expansys-verkkokauppaa. Expansys on aloittanut Nokia N97 -mallin ennakkotilausten vastaanottamisen ja verkkokauppa arvio uutukaisen toimitusten alkavan 23. kesäkuuta. Hintaa puhelimelle kertyy 834.99 euroa.

N97 on Nokian älypuhelinmalliston tuleva lippulaiva. Siitä löytyy muun muassa HSDPA, WLAN, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka, 3.5 tuuman kosketusnäyttö, QWERTY-näppäimistö ja viiden megapikselin kamera. Uutukaisesta löytyy myös mielenkiintoinen Skype-integrointi, joka mahdollistaa ystävien Skype-tilan näkemisen suoraan osoitekirjasta.

2 kommenttia

  1. Sen verran pitää kommentoida tätä, että kyseessä on kuluttajamalliston paras älypuhelin Nokialta. Yrityskäytön näkökulmasta mm. Skype-integrointi on hieman kummallinen veto. Samoin näppäimistön kolmirivisyys ihmetyttää edelleen.

    Mutta hyvä näinkin.

    VESKU

Kommentointi on suljettu!