Toshiba TG01 -kosketusnäyttöpuhelin rantautuu Eurooppaan

Toshiba TG01

Toshiba TG01 -kosketusnäyttöpuhelin on saapumassa Euroopan markkinoille. Uutukainen on tulossa myyntiin ainakin Saksassa, jonne puhelimen tuo tänä kesänä yksinoikeudella O2-operaattori. Muiden maiden osalta ei ole vielä tiedossa mitään varmaa, mutta tietojen mukaan Toshiba TG01 on tulossa seuraavien kuukausien aikana myyntiin useissa Euroopan maissa.

Toshiban uutuus on yksi tämän hetken kuumimmista kosketusnäyttöpuhelimista ainakin ominaisuuksiensa osalta. Puhelimesta löytyy huikea 4.1 tuuman kokoinen kosketusnäyttö, joka tarjoaa 800 x 480 pikselin tarkkuuden. Suuresta näytöstään huolimatta puhelin on varsin kompakti, koska paksuutta siltä löytyy ainoastaan 9.9 millimetriä.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat HSDPA, kiihtyvyysanturi, GPS, WiFi ja 3.2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera.

Lähde: UnwiredView

7 kommenttia

 1. Olisiko tällä kysyntää Suomessa? Voitte kommentoida myös suoraan allekirjoittaneelle, niin pistän tietoa eteenpäin maailmalle.

  VESKU

 2. tottakai tällä olisi menekkiä… tyylikäs kuin iPhone…

  ei kolho kuin motorola tai nokia, jotka tekevät paksuja ja pieninäyttöisiä puhelimia… jostakin syystä… en kyllä ymmärrä miksi???

  t. osakkeenomistaja

 3. Eiköhän tälle kysyntää olisi. Itse ainakin hankkimassa kunhan markkinoille saadaan:)

 4. Mitä isompi näyttöisiä WM luureja markkinoille puskee sen parempi!
  – vain reaali qwerty uupuu…

 5. Uutta luuria olen hommaamassa ja tämä olisi ykkösvaihtoehto kun vain prkl Suomesta saisi.

  02online.de:ssä puhelimen hinta on 119,90, mikä on järjettömän edullinen, jopa halpa verrattuna esim uudempaan omniaan, n97:aan yms. vastaaviin euroopassa standardoidumpiin puhelinmalleihin.

  Ainut, mikä askarruttaa on GPS-ominaisuudet suomessa. Esim. EasyGO ei ilmeisestikään tue tätä. Miten lie tähän ei taida saada samantyylisiä systeemejä kuin esim. uudemmissa Nokioissa kuulemma on: Kun käypi lenkillä gps:n voi pistää nauhoittamaan reitti, ottaa kuvia kännyn kameralla ja softa pistää automaagisesti linkin kuvaan karttaan ja reitin nettiin. Millaiset lie kartat laitteessa on Suomesta.

  4.1 tuuman näyttö on mahtava. Ei haittaisi vaikka olisi isompikin, mutta sitten reunat saisivat olla pienemmät. Hitto vaikka pelkkää näyttöä koko päällypuoli.

  Kaupunkilaisnörtille, joka viihtyy vain videoidensa ja peliensä parissa tämä on mahtikapistus. Saas nähä miten akku kestää leffojen pyörittelyä..

 6. Veikeä vekotin.!
  Tuo GPS toimii hyvin ja mukana itsellä tuli NDrive navigaatio ohjelma ja hyvin toimii.

Kommentointi on suljettu!