iPhone 3G:n laturi suli latauksen aikana

iPhone 3G sulanut laturi

Matkapuhelinten räjähtelyt tai niiden ylikuumentumisesta aiheutuvat sulamiset eivät ole mitään uutta. Onneksi kyseessä on yleensä vain yksittäistapaus, mutta koska sähkölaitteen syttyminen tuleen aiheuttaa aina vaaratilanteen, niin olisi niistä vähistäkin tapauksista hyvä päästä eroon.

Tällä kertaa otsikoissa on Tim Colbournen iPhone 3G, jonka laturinpää oli sulanut latauksen aikana. Colbournen oli jättänyt iPhonensa normaalisti lataukseen ja löytänyt sen muutaman tunnin päästä tulessa, joka sulatti laturin ja rikkoi iPhonen liittimen. Liitin meni niin huonoon kuntoon, että puhelinta ei voi enää ladata tai yhdistää tietokoneeseen. Puhelin on käytännössä siis täysin käyttökelvoton.

Kyseessä ei ole ainut tapaus iPhonen kohdalla. Nimittäin Ruotsissa sattui samankaltainen tapaus viime vuoden puolella. Kenties tapauksia on enemmänkin?

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!