LG Arena kiinnostaa – Puhelinta ennakkotilattu jo yli miljoona kappaletta

LG ARENA

Korealainen LG on ennakkotietojen valossa onnistunut luomaan jälleen yhden menestyksekkään kosketusnäyttöpuhelimen. Viimeisimmät tiedot nimittäin kertovat, että yhtiön uutta LG KM900 Arena -kosketusnäyttöpuhelinta on ennakkotilattu ympäri maailmaa operaattoreiden toimesta jo yli miljoona kappaletta. Yhtiö esitteli LG Arena -mallin helmikuussa pidetyssä Mobile World Congress 2009 -tapahtumassa.

LG:n aiempia menestysmalleja ovat olleet muun muassa Shine ja Viewty, joita molempia on myyty yli 10 miljoonaa kappaletta. Arenalla on siis hyvät mahdollisuudet päästä samoihin lukuihin ja mennä jopa ohi. Taloustilanne ei toki ole paras mahdollinen, joten se voi luoda yllätyksiä, mutta LG:n uutukaisella on kuitenkin hyvät mahdollisuudet menestyä.

LG Arena -kosketusnäyttöpuhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa HSDPA, kolmen tuuman WVGA-näyttö, kahdeksan megapikselin kamera, A-GPS, WiFi ja kahdeksan gigatavun sisäinen muisti. Puhelin osaa myös toistaa DivX- ja XviD-tiedostot ja siitä löytyy LG:n uusi S-Class UI -käyttöliittymä, jonka jouhevuudesta pitää huolen AMD:n prosessori.

Korealaisvalmistajan uuden kosketusnäyttöpuhelimen hintaa ei vielä tiedetä. Se selvinnee kuitenkin pian, koska puhelimen pitäisi saapua myyntiin Euroopassa tämän kuun aikana.

Lähde: UnwiredView

4 kommenttia

  1. Ei kiinnosta korealaiset. Oottelen Palm Pretä tai jotain Android-luuria.

    1. Palm Pre kiinnostaa itseänikin. Toivottavasti se saadaan Suomeen mahdollisimman pian ja ilman kytkyä…

    2. Eikös jossain ollut uutista, että suurimmista matkapuhelinvalmistajista LG:t viettävät eniten aikaa huollossa. Samsung ja Nokia olivat aika samoissa luvuissa (1 prosenttiyksikön ero).

      1. Tais olla LG:llä se käyttäjien tyytymättömyysprosentti yli 40. Nokialla ja Samsungilla jotain 20-25…

Kommentointi on suljettu!