Nokia pitää musiikkiin painottuvan julkistustilaisuuden tällä viikolla

Nokia Music Event 11.3.2009

Nokia ei ilmeisesti ampunut lipastaan tyhjäksi Barcelonassa pidetyssä Mobile World Congress 2009 -tapahtumassa, sillä yhtiöllä on tiedossa uusi julkistustilaisuus 11. maaliskuuta, eli tämän viikon keskiviikkona. Tapahtumassa keskitytään tietojen mukaan musiikkipuoleen, mutta sen enempää tilaisuudesta ei juurikaan tiedetä.

Arvailuja tilaisuuden ohjelmistosta voidaan tietenkin heittää. On hyvin mahdollista, että Nokia tulee kertomaan, että se tuo Comes With Music -palvelun laajemmin saataville. Nokia saattaa myös julkistaa QWERTY-näppäimistöllä varustetun 5730 XpressMusic -mallin, joka täydentäisi hyvin yhtiön MWC:ssä tehtyjä julkistuksia.

Pitkään tilaisuuden ohjelmistoa ei jouduta arvuuttelemaan, joten jääkäämme odottelemaan tulevaa keskiviikkoa.