Nokia julkaisi QWERTY-musiikkipuhelimen: 5730 XpressMusic

Nokia 5730 XpressMusic

Nokia on julkaissut tänään jälleen uuden QWERTY-näppäimistöllä varustetun puhelimen, joka täydentää hyvin yhtiön helmikuussa esiteltyjä E55– ja E75-malleja. Nokia 5730 XpressMusic on sekä rakenteeltaan että ominaisuuksiltaan hyvin paljon E75-mallin kaltainen. Nimensä mukaisesti uutukainen pyrkii kuitenkin suuntautumaan enemmän viihde-, kuin bisneskäyttöön.

Uutukainen on varustettu 5630 XpressMusic -mallista tutulla ominaisuudella, joka tuo aloitusvalikkoon kaksikymmentä tärkeintä nimeä yhteystiedoista. Aloitusvalikon kautta pääsee myös käsiksi musiikkiin, peleihin ja muihin sovelluksiin kuten Facebook, Ovi Share, Ovi Contacts, Ovi Maps tai viestipalvelut. Mukana on myös musiikkipainike, joka tarjoaa nopean yhteyden laitteelle tallennettuun musiikkiin sekä Nokia Musiikkikauppaan, jonka kautta voi ladata puhelimeen lisää musiikkikappaleita.

Musiikkiominaisuuksien lisäksi puhelimessa on panostettu myös pelaamiseen. Siitä löytyy erilliset pelinäppäimet, N-Gage-tuki ja suora yhteys N-Gage Arena -yhteisöön, jossa käyttäjä voi vertailla pelituloksiaan muiden pistemääriin.

Nokia 5730 XpressMusic takaa

Nokia 5730 XpressMusic -musiikkipuhelimen muita ominaisuuksia ovat HSDPA, WLAN, A-GPS, Bluetooth, 3.2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera Carl Zeiss -optiikalla, LED-salama, FM-radio ja microSD-muistikorttipaikka. Uutukaisen näytöltä löytyy kokoa 2.4 tuumaa ja sen tarkkuus on 240 x 320 pikseliä.

Puhelimelta itseltään löytyy kokoa 112 x 51/80 x 15,4 millimetriä ja painoa 135 grammaa. Myyntipakkauksen mukana toimitetaan kahdeksan gigatavun muistikortti.

Nokian uutuus saapuu myyntiin vuoden kolmannella neljänneksellä ja se arvioitu veroton myyntihinta on 280 euroa.

15 kommenttia

  1. Jossei halvin niin minusta ehdottomasti tyylikkäin ja monipuolisin tulevista puhelimista. Tätä kyllä odottaa.

 1. Viikko sitten ostin kyseisen puhelimen, hyvin on pelannut. Ei oo vielä muovikuoret ”kitissy/nitissyt”.
  Ja kun näppäimistöön tottuu, niin kirjoitus onnistuu nopsaan ja vaivatta. Puhelin on odottamaani parempi, joten arvosanaksi annan 1-10 arvoasteikolla 10! suosittelen hyvä ostos.

  Ainoa miinus on ettei puhelin tue kaikkia N-Gage pelejä…

 2. onko kiihtyvyysanturia ku missään suomenkielisellä sivulla ei ole mainintaa siitä

   1. joo minäkin luvin tuon sivun mutta halusin vaan varmistaa kun suomenkielisellä nokian sivulla sitä ei mainita

 3. voiko joku jolla on jo puhelin nii varmistaa sen että onko siinä kiihtyvyys anturia

 4. On kyllä hyvä puhelin, ostin toissapäivänä ja olen kyllä tyytyväinen ostokseeni, todella monipuolinen. 10+

 5. voiko joku jolla on jo puhelin nii varmistaa sen että onko siinä kiihtyvyys anturia

 6. Tollasen puhelimen mäkin joululahjaks haluaisin..!! <33

 7. Saako noita enää mistään ja valmistetaanko niitä. Nokian sivuilta ei löydy enää mitään kyseisestä puhelimesta ja nokian liikkestä ei löytynyt. Niin onko kenelläkään varmuutta myydäänkö näitä enää.

Kommentointi on suljettu!