iPhone OS 3.0 tulossa – Apple esittelee uutta käyttöjärjestelmää 17.3

Apple iPhone OS 3.0

iPhone-älypuhelimen seuraavasta suuresta ohjelmistopäivityksestä tullaan saamaan lisää tietoa 17. maaliskuuta, kertoo EngadgetMobile. iPhone OS 3.0 -version ominaisuuksista ei ole vielä vuotanut julkisuuteen kovinkaan paljon tietoa, joten on erittäin jännittävää nähdä, mitä Apple tulee tarjoamaan kaikille iPhone-omistajille ensi viikon tiistaina.

Uuden käyttöjärjestelmäversion saapumisesta käyttäjille ei ole vielä tietoa. EngadgetMobilen mukaan Applen tarkoituksena on ensi viikolla vasta demota uutta käyttöjärjestelmää ja sen ominaisuuksia. Itse julkistus tulee tapahtumaan myöhemmin. On hyvin mahdollista, että iPhone OS 3.0 tullaan näkemään ensi kesällä uuden iPhone-mallin yhteydessä. Se olisi varsin looginen julkaisuajankohta.

Boy Genius Report -sivuston mukaan uusi versio tuo vihdoin mukanaan tuen MMS-viesteille. Toivottavasti mukana ovat myös kaivattu kopio-liitä-ominaisuus ja virallinen tuki videokuvaukselle. Olisi myös toivottavaa, että Apple vihdoin mahdollistaisi moniajon App Storesta löytyville ohjelmille.