MobiiliBlogin kevätkuulumiset

Innov8

MobiiliBlogi perustettiin vuoden 2008 maaliskuun alkupuolella. Siitä on kulunut jo vuosi ja se tarkoittaa, että MobiiliBlogi on ollut tarjoamassa uutisia ja arvosteluita mobiilimaailmasta jo kokonaisen vuoden verran. Sen kunniaksi sivuston ulkoasu uudistettiin noin viikko sitten. Suuria muutoksia toimivaan ulkoasuun en halunnut lähteä tekemään, mutta pieni piristysruiske on paikallaan aina välillä. Toivottavasti myös lukijat ovat tyytyväisiä uuteen ilmeeseen!

Vuosi on kulunut äkkiä ja vaikka MobiiliBlogia oli alun perinkin tarkoitus tehdä pitkällä tähtäimellä, niin tuntuu nyt saavutettu rajapyykki silti erittäin hienolta. Toivottavasti sivusto pysyy aktiivisena minun ja lukijoiden osalta myös seuraavankin vuoden. Se on nimittäin ainakin tarkoitus!

Ensimmäisen vuoden aikana sivusto on kasvanut erittäin hienosti. MobiiliBlogissa vierailee arkipäivinä keskimäärin tuhat eri kävijää ja RSS-syötettä tilaa jo yli 200 käyttäjää. MobiiliBlogi tavoittaa siis kuukaudessa jo yli 20 000 mobiilialasta kiinnostunutta lukijaa. Suomen mittakaavassa voidaan jo puhua kohtuullisen suuresta sivustosta. Kiitos tästä kuuluu kaikille lukijoillemme!

Tulevaisuudessa on tarkoitus jatkaa samalla linjalla kuin tähänkin asti. Tajolla on siis uutisia, huhuja, vinkkejä ja arvosteluita. Seuraava arvostelu tulee olemaan Samsung Innov8 -viihdepuhelimesta, kuten jotkut saattoivatkin jo yllä olevasta kuvasta arvata. Kyseessä on mielenkiintoinen puhelin, josta löytyy muun muassa Symbian S60, kahdeksan megapikselin kamera ja DivX-tuki.

Hyvää kevättä kaikille! Muistakaa vierailla MobiiliBlogissa tulevaisuudessakin! : )