Samsungilla 25 prosentin osuus maailman kosketusnäyttöpuhelinmarkkinoista

Samsung S8300 Ultra Touch

Korealainen matkapuhelinvalmistaja Samsung on ottanut tukevan otteen maailman kosketusnäyttöpuhelinmarkkinoista. Yhtiö nimittäin kertoi, että jo joka neljäs myyty kosketusnäyttöpuhelin on Samsungin valmistama. Samsungilla on siis jo 25 prosentin osuus markkinoista, joiden kasvupotentiaali on tulevaisuudessa erittäin kova. Korealaisvalmistajan voidaankin siis olettaa olevan tulevaisuudessa erittäin hyvissä asemissa kilpailijoihin nähden.

Samsung on ehtinyt jo aiemminkin kehuskelemaan hyvää menestystään kosketusnäyttöpuhelimissa. Alkuvuodesta yhtiöstä kerrottiin, että vuonna 2008 Samsung onnistui myymään yli 10 miljoonaa kosketusnäytöllä varustettua puhelinta. Myynnin voidaan olettaa jatkuvat hyvänä myös tänä vuonna, sillä Samsung on esitellyt tänä vuonna jo useita uusia malleja moniin eri hintaluokkiin.

Mielenkiintoista nähdä, miten Samsungin markkinaosuus tulee markkinoilla kehittymään. Yhtiö pyrkii selvästi kasvattamaan osuuttaan kosketusnäyttöpuhelimissa. Siitä kertovat useat tuotejulkistukset, kuten Omnia HD, S8300 Ultra Touch ja edullisempaan hintaluokkaan tähdätyt S5230- ja S5600-kosketusnäyttöpuhelimet.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. kyllä kosketusnäyttöpuhelimien sektorilla on tilaa, koska nokia ei osallistu niihin vaan keskittyy halpamallien valmistukseen. siinä nokia on toistaiseksi pärjännyt ihan tyydyttävästi.

    odotan innolla samsungin ja muiden valmistajien uutuuksia kosketusnäytöissä.

    t. osakkeenomistaja

Kommentointi on suljettu!