Sony Ericsson laajentaa Koreaan tuomalla XPERIA X1 -kosketusnäyttöpuhelimen markkinoille

SE XPERIA näppäimet

Japanilaisruotsalainen matkapuhelinvalmistaja Sony Ericsson kertoo laajentavansa Korean matkapuhelinmarkkinoille. Sony Ericsson tulee työskentelemään yhteistyössä paikallisen SK Telecom -operaattorin kanssa. Ensimmäinen Korean markkinoilla nähtävä puhelin on yhtiön älypuhelinmalliston lippulaiva, XPERIA X1 -kosketusnäyttöpuhelin.

Sony Ericsson XPERIA X1 on yksi tämän hetken kovimmista bisneskäyttöön suunnatuista Windows Mobile -puhelimista. Sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kolmen tuuman WVGA-näyttö, 3.2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, QWERTY-näppäimistö, HSDPA, WiFi ja A-GPS.

Sony Ericsson on pyrkinyt parantamaan XPERIA X1 -mallin käytettävyyttä muokkaamalla sitä Korean markkinoille sopivaksi. Sen tuloksena puhelimessa on kolme uutta paneelia: My smart -paneeli, DAUM -paneeli ja My PC -paneeli. Yhtiö on myös lokalisoinut SPB-paneelin korealaisia asiakkaita silmällä pitäen.

XPERIA X1 -kosketusnäyttöpuhelimen myynti Koreassa alkaa maaliskuun aikana.