Palm Pre esillä Late Night with Jimmy Fallon -showssa

Suositun Engadget-blogin Joshua Topolsky pääsi vastikään vierailemaan USA:ssa pyörivään Late Night with Jimmy Fallon -shown. Haastattelun aiheena oli paitsi itse blogi niin myös Palmin tuleva Pre-älypuhelin, jonka kehitysversio Topolskyllä oli ohjelmassa mukana. Topolskyn esittelee uutukaisen käyttöliittymää ja latausalustaa, joka mahdollistaa puhelimen lataamisen langattomasti. Kyseessä on erittäin katsomisen arvoinen pätkä, jos Palmin uutuus kiinnostaa.

Palm esitteli Pre-puhelimen ja uuden WebOS-käyttöliittymän CES-tapahtumassa tammikuussa. Yhtiöllä on paljon odotuksia uuden laitteen suhteen, koska sen menestyminen tulee pitkälti määrittelemään yhtiön tulevaisuuden. Palm on viime vuosina vajonnut matkapuhelinmarkkinoilla varsin alas ja niinpä Preltä odotetaan paljon.

Pren mielenkiintoisimpiin ominaisuuksiin kuuluu sen todellinen tuki moniajolle, jollainen esimerkiksi puuttuu iPhonesta. Palmin on tarkoitus tuoda uutukainen myyntiin Yhdysvalloissa tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Eurooppaan puhelimen pitäisi saapua tämän vuoden puolella, mutta tarkempaa ajankohtaa ei vielä tiedetä.