Motorolan liukuläpällinen Evoke QA4 -kosketusnäyttöpuhelin vuoti nettiin

Motorola Evoke QA4

Motorolalta on vuotanut nettiin kohtalaisen mielenkiintoisen näköinen kosketusnäyttöpuhelin, jonka ominaisuudet ovat jo varsin hyvin tiedossa, mutta sen julkaisuajankohta on sen sijaan vielä pimennossa. Puhelin on nimeltään Motorola Evoke QA4 ja se muistuttaa rakenteeltaan hyvin paljon jokin aika sitten julkaistua Samsung S8300 Ultra Touch -kosketusnäyttöpuhelinta. Molemmista malleista löytyy kosketusnäyttö ja perinteinen numeronäppäimistö.

Tietojen mukaan Evoke QA4:sta löytyy 2.8 tuuman kosketusnäyttö, 3G-tuki, A-GPS, kahden megapikselin kamera, Bluetooth ja microSD-muistikorttipaikka. Kyseessä ei siis olisi aivan huippuominaisuuksilla varustettu kosketusnäyttöpuhelin.

Motorola on sanonut keskittyvänsä tulevaisuudessa Google Android -pohjaisiin puhelimiin, mutta vielä niitä ei yhtiöltä ole nähty. Yllä olevan kuvan perusteella tästäkään uutuudesta ei löydy Androidia, mutta varmoja asiasta ei tietenkään voida olla. Mielenkiinnolla jään odottelemaan lisää infoa Motorolan tulevasta kosketusnäyttöpuhelimesta.

Lähde: MobileWhack & UnwiredView