Täysin suomenkielinen Sony Ericsson XPERIA X1 saapui markkinoille

XPERIA X1

Sony Ericsson on tuonut hiljattain markkinoille täysin suomenkielisen version XPERIA X1 -kosketusnäyttöpuhelimesta. Puhelinta on aiemmin myyty ainoastaan englanninkielisenä, mutta nyt se on vihdoin saatavissa suomenkielisenä aina näppäimistöä myöten. Suomiversion QWERTY-näppäimistö on varustettu erillisillä ä-, ö- ja å-kirjaimilla, joten kirjoittaminen sillä on huomattavasti nopeampaa.

XPERIA X1 on Windows Mobile 6.1 -pohjainen älypuhelin. Sen keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kolmen tuuman kosketusnäyttö, 3.2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, HSDPA, HSUPA, WiFi ja A-GPS.

2 kommenttia

  1. Suomenkielisenä ollut myynnissä noin kuukauden, ja aikaisemmin on ollut myös Englannin lisäksi saatavilla Ruotsin kielisenä 🙂

  2. Pitää nostaa hattua Sony Ericssonille, että lähtevät haastamaan Suomen markkinoilla täysin lokalisoidulla Windows-luurilla. Kun katselee Xperian speksejä, niin laite on tällä hetkellä kokonaisuutena ”kehittynein älypuhelin” Suomen markkinoilla varsinkin yrityspuolelle.

    Mutta makuasioista en lähde kiistelemään. 🙂

    VESKU

Kommentointi on suljettu!