Sony Ericsson julkaisi ulkokäyttöön suunnitellun MS500 Bluetooth -kaiuttimen

Sony Ericsson MS500

Sony Ericsson on esitellyt ulkokäyttöön soveltuvan Bluetooth-kaiuttimen, joka kantaa nimeä MS500. Uutukainen on suunniteltu menevään elämään ja se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ranta- ja ulkokäyttöön. Tehoa kaiuttimesta löytyy 2 watin verran ja se toimii kahdella AA-paristolla, joiden voimalla se toistaa musiikkia noin viisi tuntia.

MS500-kaiutin on varustettu roisketiiviillä kuorella ja sen mukana toimitetaan rannehihna, joka tekee laitteen mukanakantamisesta helppoa. Bluetooth-teknologian ansiosta kaiutin toimii langattomasta, kunhan se on kymmenen metrin säteellä itse puhelimesta. Kappaleita ja musiikin voimakkuutta voidaan hallita suoraan puhelimesta käsin.

Kaiutin on yhteensopiva lähes kaikkien Bluetoothilla varustettujen matkapuhelinten kanssa. Laitetta käytettäessä ei siis ole pakko olla Sony Ericssonin valmistama puhelin.

Sony Ericsson MS500 -kaiuttimella on koko 113 x 83 x 45 millimetriä ja se painaa 155 grammaa paristojen kanssa.

1 kommentti

  1. Ihan niin kuin teinit ei muutenkin saisi kännyköistään ääntä ulos. On meinaan ärsyttävää, kun joidenkin on ihan pakko kuunnella musiikkia kaijutinten kautta esim. ratikassa…

Kommentointi on suljettu!