Samsung esitteli kovaan käyttöön suunnitellun Xplorer-puhelimen

Samsung Xplorer

Samsung jatkaa ulkokäyttöön soveltuvien matkapuhelinmallien tuomista markkinoille. Viime vuonna yhtiö esitteli Samsung B2700 -mallin ja nyt vuorossa on B2100, joka tottelee myös nimeä Samsung Xplorer. Puhelimesta huhuttiin ensimmäisen kerran jo tammikuun lopussa, joten täytenä yllätyksenä se ei markkinoille tullut.

Yhtiössä uutuutta kuvaillaan täydelliseksi puhelimeksi asiakkaille, jotka nauttivat aktiivisesta toiminnasta ulkona. Xplorer-mallin avulla Samsung pyrkii vahvistamaan asemiaan ulkokäyttöön suunnattujen puhelinten markkinoilla.

Samsung Xplorer täyttää IP57-sertifikaatin vaatimukset ja se on saanut itselleen myös Military Standard 810F -merkinnän, joka takaa puhelimen kestävyyden muun muassa kovassa sateessa ja erittäin kuumissa ja kylmissä olosuhteissa. Puhelimen voi myös huoletta upottaa veteen yhden metrin syvyyteen puoleksi tunniksi.

kestävyysominaisuuksien lisäksi puhelimen varustukseen kuuluvat EDGE, Bluetooth, musiikkisoitin, FM-radio, 1.3 megapikselin kamera, kuvausvalo ja microSD-muistikorttipaikka. Uutukaisen näytöllä on kokoa 1.8 tuumaa ja sen tarkkuus on 120 x 160 pikseliä.

Samsung Xplorer saapuu Euroopan markkinoille huhtikuussa. Puhelimen hintaa ei vielä tiedetä, mutta sen arvellaan asettuvan 100 euron tuntumaan.

Lähde: UnwiredView