Symbian S60 -puhelimet saivat oman YouTube-sovelluksen

YouTube on tuonut saataville Symbian S60 3rd Edition -puhelimissa toimivan sovelluksen, joka mahdollistaa palvelusta löytyvien videoiden selaamisen ja katselun suoraan matkapuhelimesta. Kyseessä on natiivisovellus, joka näyttää videot koko näytöllä ja tarjoaa hyvin paljon perinteistä YouTubea muistuttavan käyttöliittymän mobiililaitteisiin sovitettuna.

Videoiden kuvanlaadun kerrotaan olevan hyvä ja ne ovat tietojen mukaan optimoitu QVGA-näytöllä varustettuja puhelimia varten.

Ohjelma tarjoaa muun muassa hakutoiminnon ja sen avulla voi selata tuoreimpia, katsotuimpia ja parhaiten arvioituja videoita. Videoista on tarjolla esikatselukuva, kuvaus ja muuta ekstratietoa, kuten videon pituus. Sovellus tarjoaa siis ihan kunnollisen YouTube-kokemuksen ja tekee palvelun videoiden katselusta huomattavasti miellyttävämpää S60-puhelimilla kuin aikaisemmin.

Lista YouTube-sovelluksen tukemista S60-puhelimista löytyy täältä. Itse sovelluksen voi ladata puhelimella osoitteesta http://www.m.youtube.com löytyvän latauslinkin kautta.

Lähde: All About Symbian

1 kommentti

  1. Ei toimi E66:sella vaikka on listattujen puhelinten joukossa.

Kommentointi on suljettu!