Nokia päivitti Mail for Exchange -ohjelman

Nokia Mail for Exchange

Nokia on päivittänyt Mail for Exchange -ohjelman versioon 2.9.158. Mail for Exchange on erityisesti yrityskäytössä suosiossa oleva ohjelma, joka mahdollistaa muun muassa sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen hakemisen Exchange-palvelimelta Nokian älypuhelimiin.

Uuden version kerrotaan tuovan mukanaan mukavan määrän uusia ominaisuuksia ja parannuksia muun muassa akun kestoon. Uuden version myötä Mail for Exchange osaa vaihtaa sujuvasti WiFi- ja GPRS-yhteyksien välillä ja nyt myös yhteystietojen kuvat synkronoituvat. Vaihto eri yhteyksien välillä toimii ainoastaan S60 3rd  Edition FP2- ja S60 5th Edition -puhelimissa.

Mail for Exchange -ohjelman asetuksia on muutettu niin, että kalenterin, yhteystietojen ja tehtävien synkronointi ei ole oletuksena päällä. Näin pyritään välttämään turhat datahäviöt.

Lisää ohjelman uudistuksista voit lukea Eseries-blogista. Itse ohjelma on ladattavissa täältä.