Sony Ericsson esitteli tyylikkään T707-simpukkapuhelimen

Sony Ericsson T707

Sony Ericsson esitteli tänään uuden ja tyylikkään T707-simpukkapuhelimen yhdessä tennistähti Maria Sharapovan kanssa. Sony Ericsson T707 on keskisarjaan sijoittuva puhelin, jonka tärkein myyntivaltti tulee luultavasti olemaan sen hienostunut ulkomuoto. Tyylikkään muotoilun ja mielenkiintoisten värien lisäksi puhelimen kehutaan tarjoavan myös katseita kerääviä valoefektejä ja kellonaikojen mukaan vaihtuvat teemat.

Puhelimen kannen päältä löytyy yksivärinen 1.1 tuuman naarmunkestävä OLED-näyttö, jonka tarkkuus on 128 x 38 pikseliä. Sisäpuolelta löytyy sen sijaan 2.2 tuuman kokoinen TFT-näyttö, joka toistaa 262 144 väriä ja tarjoaa 240 x 320 pikselin tarkkuuden.

Sony Ericsson T707

Hieman erikoisempien ominaisuuksien joukkoon kuuluu mahdollisuus hiljentää puhelin heilauttamalla kättä sen päällä. Sony Ericssonin uutuus osaa myös välkkyä eri väreissä soittajasta riippuen.

Sony Ericsson T707 -simpukkapuhelimen muita ominaisuuksia ovat 3.2 megapikselin kamera, Bluetooth, FM-radio ja YouTube-sovellus. Puhelin osaa myös liittää kamerakuviin paikkatiedot, vaikka siitä ei varsinaista GPS-ominaisuutta löydykään. Ilmeisesti paikkatiedoissa hyödynnetään Google Mapsin tavoin matkapuhelinverkkojen tukiasemia, joiden kautta sijainti voidaan määrittää. Tarkkuus ei kuitenkaan vastaa GPS-ominaisuuden tasoa.

Uutukainen on kooltaan 93 x 50 x 14.1 millimetriä ja se painaa 95 grammaa. Puhelin saapuu kauppoihin toisen neljänneksen aikana kolmen värivaihtoehdon kera: Mysterious Black, Spring Rose ja Lucid Blue.